Spira Samtal & Utveckling

Spira Samtal & Utveckling

Body & soul Health & Beauty Therapy & Coaching
Dag Hammarskölds väg 13
75337 Uppsala
Våra liv består av utveckling och lärande, mål och strävan, relationer, inre konflikter, kamper och goda berättelser. Framför allt gör vi många val i livet. Ibland små och omedvetna, ibland livsomvälvande. Ibland flyter det på ganska bra och vi känner oss

Om oss


Jag heter Magdalena Dubiel och jag är diplomerad samtalsterapeut, par - och relationsterapeut och coach i psykosyntes med integrativ psykoterapi Steg 1. Jag driver SPIRA Samtal & Utveckling och har mångårig erfarenhet av att arbeta med kommunikation. Min drivkraft är att hjälpa människor att hitta sin potential, sina inre styrkor och ett mer meningsfullt liv. Vi lever i en värld som är både kravfylld och oerhört transparent på samma gång, vilket kan vara svårt att förhålla sig till. Det är lätt att börja fokusera mer på andra människor och yttre omständigheter. Om vi börjar söka inåt finns en hel värld att upptäcka som kan ge oss den stabilitet och trygghet vi söker.

Hos mig kan du få hjälp med:

Personlig utveckling

Oro och ångest

Depression och sorg

Stress och stresshantering

Dåligt självförtroende och låg självkänsla

Problem i relationer

Livskriser

Utbrändhet och utmattningssyndrom

​Välkommen att boka in ett samtal om du har behov av att prata med någon. Hör gärna av dig om du är nyfiken, har frågor kring psykosyntes, hur jag arbetar eller något annat. Jag finns här för dig!

Öppettider


Mån-tors: 11.00 - 19.00
Fre: 11.00 - 17.00

Hitta oss