Skafenson AB är ett Stockholm baserat montageföretag som har arbetat tätt ihop med Sveriges BRF sedan 1999. Vi specialiserar oss inom fönster- och dörrmontage och har genom åren levererat säkerhet och kvalitet med hög precision genom Sveriges konstruktione

Om oss


Skafenson AB är ett Stockholm baserat montageföretag som har arbetat tätt ihop med Sveriges BRF sedan 1999. Vi specialiserar oss inom fönster- och dörrmontage och har genom åren levererat säkerhet och kvalitet med hög precision genom Sveriges konstruktioner.

Vi strävar efter att du som kund ska få dina förväntningar bemötta genom de expertisen vi tillför vårt arbete med tillgivenhet.

Plåt:

Vi är specialister på att tillverka all slags plåtbeställning till kunder i hela landet. Hemligheten bakom detta är vår långtids erfarenhet i detta område samt, våra nya och högteknologiska precision maskiner. Vi kan också ombesörja leveranser vid akuta behov. Vi är värda att jämföras!

Teleskoplastare:

Vi hyr ut maskiner bl.a. teleskoplastare 25 och 17 meter med alla tillbehör. 17 meters teleskoplastaren kan hyras ut utan förare för långtids projekt. 25 meters teleskoplastaren hyrs ut endast med förare. Kontakt oss gärna för offertförfrågning.

Asbest och 0cb sanering

Vi utför asbest och ocb sanering i hela landet. För offertförfrågor kontakta oss gärna! Vi är en auktoriserad firma med lång erfarenhet bakom oss i att kunna hantera både stora och små projekt.

Pulverlackering

Lackering med alla RAL och NCS färger till högsta kvalité! Snabba och akuta leveranser kan ordnas.

Fönstermontering

Att anlita fönstermontörer är en sak men, att anlita oss för att montera dina fönster är en helt annan sak! Vi har installerat fönster i över 15 år. Tack vare de maskiner vi använder samt innovationer vi hittar på, har vi fått beröm i alla våra projekt!

Deals


Saftig luncherbjudande
Hamburgaremenyn för 50kr. Obs. detta är ett test. Ingen deal finns... än!...

Öppettider


Vi har öppet alla veckodagar förutom helg och röda dagar
Mån - Fre: 08:00 - 17:00

Hitta oss