Vill du testa klättring? Vad kul! Klättring är en sport som utmanar dig både fysiskt och mentalt, men kanske främst är det kul. Så kul att du ibland inte tänker på att det också är träning för hela kroppen och vaknar dagen efter med träningsvärk på ställen

Om oss


Vi tror att klättring är för alla, och vill göra det så lätt som möjligt för dig att testa klättring. I våra hallar finns både topprepsklättring och bouldering. Säkerheten är vår högsta prioritering och därför är det viktigt att man klättrar med personer som är behöriga, eller själv går en kurs och lär sig det man ska.

Jag vill testa repklättring!

För att testa att klättra på våra repväggar har vi olika typer av Prova På-kurser. Du klättrar då med instruktörer som har hand om säkerheten, så du kan fokusera på att klättra så högt du kan.

Vill du testa bouldering, alltså klättring på lägre höjd utan rep? Bouldering sker på väggar som är ca 4,5 m höga med tjockmattor placerade under väggarna. Alla över 12 år kan träna bouldering så länge du förstått vilka säkerhetsregler som gäller för bouldering Fråga oss gärna i receptionen om mer information. För lite extra skjuts och kunskap rekommenderar vi Boulderintroduktionen, där du lär dig våra regler samt grunderna i bouldering.

Öppettider


Mån - Tors: 11.00 - 22.00
Fre: 9.00 - 22.00
Lör - Sön: 10.00 - 20.00

Hitta oss