Grand Hotell Hörnan

Grand Hotell Hörnan

Accommodation Hotel
Bangårdsgatan 1
75320 Uppsala
Vi är vattnet som flyter genom Fyrisån, vi är sillunchen på sista april. Vi är de tjocka stenväggarna som rymmer slottets hemligheter och Domkyrkans skatter. Vi är Västra sidan och ”Öster om ån”. Vi är Allsvenskan 1969 och återtåget 2017. När du bor hos os

Om oss


Grand Hotell Hörnan är ett litet familjedrivet hotell som sedan 1999 ägs av familjen Bennbom. Sedan ägarskiftet har hotellet successivt renoverats, nu senast 2013. Ambitionen har varit att försöka bevara och återskapa en del av Uppsalas hotellhistoria och samtidigt ge gästerna ett boende lite utöver det vanliga.

Hotellets gäster är allt från affärsresenärer och kongressdeltagare till privatpersoner som besöker Uppsala. Det har även blivit stadens främsta bröllopshotell.

Hela festsällskap väljer gärna att checka in på hotellet för att kunna mötas igen i matsalen och ha en trevlig frukost eller brunch tillsammans innan man skiljs åt.

Grand Hotell Hörnan står för personlig service och engagemang i en hemtrevlig miljö. Som gäst får du en upplevelse som dröjer sig kvar och gör att du gärna återvänder.

Grand Hotell Hörnan har 37 trivsamma rum med plats för 65 gäster. Rummen är inredda i en stil där gammal charm bevarats och blandats med moderna material. Rummen varierar i storlek och utförande, från små gemytliga enkelrum till dubbelrum med mer rymd. Sviten och Hörnrummen har den bästa utsikten hotellet kan erbjuda, Hörnrummen har dessutom balkong.

Liknande ställen


Hotell Fyrislund

Continental Apartment hotels

Villa Anna

Hitta oss