Varmt välkomna till Turbo Sport Zone! På Turbo erbjuds allsidig träning och möjlighet att utveckla nya förmågor i idrotter som trampolin, parkour och klättring. Hos oss är alla välkomna oavsett ålder eller tidigare erfarenheter – från helt otränade till el

Om oss


Vår vision är att med hjälp av träning och nya idrotter bidra till att stärka folkhälsan. Vår tro är att alla egentligen tycker om att röra på sig, bara de får rätt stimulans och utmaningar. Det är mot denna bakgrund som vi har grundat Turbo Sport Zone: en ny typ av sport- och träningsanläggning där vi kombinerar de snabbast växande sporterna och träningsformerna med inslag av gamification. I februari 2016 slog vi upp portarna för anläggningen i Uppsala som är den första av sitt slag i norra Europa. De 4400 kvadratmeter stora idrottsarenan rymmer allt vad man kan tänka sig vad gäller träning och sport – anpassat för alla från barn till elitidrottare.

Bakom anläggningen står Theo Blanco, som i hela sitt liv arbetat med idrott och hälsa. Efter en utbildning i Health Promotion and Wellness vid University of Wisconsin kom han till Europa och Sverige som proffs i Amerikansk fotboll. Sedemera blev han även spelare och tränare i svenska landslaget i Amerikansk fotboll. Theo är också känd för sin bristfälliga svenska i rollen som expertkommentator för Amerikansk fotboll på TV3.

Turbo uppmuntrar till spontanidrott

Erfarenheterna som idrottsledare ligger bakom att Theo såg behovet för en ny typ av idrotts- och träningsanläggning som bejakar glädjen i idrott. På samma sätt som fotbollspelare i Brasilien genom tiderna har fått en väldigt bra teknik av träning på stranden, uppmuntrar Turbo till spontanidrott och teknikträning inom en rad olika idrotter.

Dessutom ser vi att Turbo har en viktig roll att fylla då 1-2 timmar skolidrott per vecka inte på långt när täcker skolungdomars behov av träning och rörelse. Här kompletterar vi skolan och föreningslivet genom att slussa in fler i idrottande och träning. Följ med oss på resan att få upp barn och ungdomar från soffan till mer träning och fysisk aktivitet!

Öppettider


10:00-19:00 alla dagar
Julafton 24/12. Stängt.
Juldagen 25/12. Kl 12-19.
Nyårsafton 31/12. Kl 10-17.
Nyårsdagen 1/1. Kl 12-19.

Hitta oss